Αντιμέτωπη με μια άβολη στιγμή ήρθε η 25χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι κατά τη διάρκεια της απομονομής των Οσκαρ 2023 όταν την πλησίασε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ για της κάνει όπως είπε μια ερώτηση από μια θαυμάστρια.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης ακτιβίστρια από το Πακιστάν αν πιστεύει ότι «ο Χάρι Στάιλς πράγματι έφτυσε τον Κρις Πάιν» αναφερόμενος σε ένα φημολογούμενο καβγά μεταξύ των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας «Don't Worry Darling».

Τότε, η 25χρονη δεν έκρυψε την αμηχανία της και αφού στάθηκε για λίγο αμίλητη, του είπε: «Εγώ μιλάω μόνο για την ειρήνη».

Τότε ο Κίμελ της απάντησε: «Ξέρεις κάτι, γι' αυτό είσαι η Μαλάλα και κανείς άλλος δεν είναι. Αυτή είναι μια υπέροχη απάντηση, Μαλάλα. Ο νικητής είναι η χώρα της Μαλάλα» απάντησε σε μια προσπάθειά του να σκεπάσει την αμήχανη στιγμή της βραδιάς.



Ωστόσο, η βραδιά πήρε μια ακόμη άβολη τροπή καθώς ένας παρευρισκόμενος ντυμένος ως αρκούδα από την ομώνυμη ταινία "Cocaine Bear" πλησίασε της Γιουσαφζάι. Τότε επενέβη ο Κίμελ ο οποίος ζήτησε από την «αρκούδα» να απομακρυνθεί από την 25χρονη βλέποντάς της πόσο αμήχανα εξακολουθούσε να νιώθει.

Μετά το πέρας της βραδιάς η Μαλάλα Γιουσαφσζάι μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, θέλησε να σχολιάσει την ερώτηση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή γράφοντας όλο νόημα: «Να συμπεριφέρεστε στον κόσμο με καλοσύνη».



Η στάση αυτή από τον Κίμελ όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter οι οποίοι όχι μόνο ενοχλήθηκαν αλλά εξοργίστηκαν από την ερώτηση που τέθηκε στην ακτιβίστρια. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι επέζησε έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο πρόσωπο από τους Ταλιμπάν.Έκτοτε είναι γνωστή για τον αγώνα που δίνει στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εκπαίδευση των γυναικών και των παιδιών στο Πακιστάν ενώ παράλληλα είναι κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές, συγκρούσεις με την αστυνομία - Στις φλόγες τουριστικό γραφείο στη Λυών

Γαλλία: Μέρα δοκιμασίας και σύγκλισης «οργής»: Η χώρα κατεβαίνει στους δρόμους

«Ιστορική στιγμή»: Η Μόσχα πανηγυρίζει για την αναστολή των κυρώσεων από τον Τραμπ

Αποκλειστικό ΣΚΑΪ: Αστυνομικός πέταξε τον εξοπλισμό του για να διαπληκτιστεί με πολίτη – Βίντεο

Αλτσχάιμερ: Οι νέες θεραπείες έφτασαν στην Ελλάδα - Ποιοι μπορούν να τις λάβουν και σε ποια νοσοκομεία

Νέο «δώρο» Τραμπ στον Πούτιν: Ακυρώνει στο παρά πέντε κυρώσεις του νόμου Γκράχαμ κατά της Ρωσίας

Ο Τραμπ ήθελε ωκεανό στο όνομά του, αλλά η Google του τα έκανε… θάλασσα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 17 Οκτωβρίου

Φρουροί της Επανάστασης: Δεξαμενόπλοιο προσέκρουσε σε νάρκη στο Στενό του Ορμούζ

Ένας 72χρονος σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε δυο άλλες σε γηροκομείο στη Γερμανία