Τον Εργκίν Αταμάν υπερασπίστηκε ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 7η αγωνιστική της Euroleague, τόνισε πως o Toύρκος προπονητής είχε δίκιο να αντιδράσει έτσι στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια και να μην δώσει οδηγίες στους παίκτες του σε ένα τάιμ-άουτ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους «πράσινους», σημειώνοντας πως όσοι είναι διαθέσιμοι οφείλουν να κάνουν step up.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι πρέπει να κάνουν μετά την ήττα από την Βίρτους και για το αυριανό ματς κόντρα στην Μακάμπι:

«Ήταν μια δύσκολη ήττα. Πρέπει να παίξουμε πιο δυναμικά στην άμυνα. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα, που σκοράρει πολλούς πόντους, παίζει πολύς στο ένας με έναν, οπότε πρέπει να το σταματήσουμε αυτό μέσω της άμυνας μας».

Για τους παίκτες που επιστρέφουν:

«Έχουμε παίκτες που είναι τραυματίες όπως όλες οι ομάδες, είναι νορμάλ γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε step up. Όλες οι ομάδες της λίγκας είναι πολύ καλές, ωστόσο εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι».

Για το πως προετοιμάζονται οι παίκτες για τις «διαβολοβδομάδες»:

«Παίζουμε πολλά παιχνίδια και είναι λογικό να θέλουμε να ξεκουράσουμε το σώμα μας μετά από αυτά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να προσέξουμε, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε φρέσκοι.

Για τον Αταμάν και το τάιμ-άουτ στην Μπολόνια:

«Ο κόουτς γνωρίζει ότι πάντα προσπαθούμε. Γνωρίζουμε τι μας ζητάει. Στο παιχνίδι με την Μπολόνια είχε δίκιο γιατί ήταν απογοητευμένος με την απόδοση μας και τον τρόπο που παίζαμε. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι. Κάθε φορά όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παλεύει ο Γκραντ για Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με δεμένο χέρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Πασκουάλ: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό - Να τους ματσάρουμε στο σκοράρισμα»

Πετρίδης: «Οπωσδήποτε ένα διπλό στην Ισπανία, κομβικός για τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Ζέρβας: «Δεν διαλέγει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, σίγουρο το πλεονέκτημα με 2/3»

Φουρνιέ: «Πολύ σκληρή ομάδα η Ρεάλ, θα είναι τεράστιο ματς - Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην προθημεύεστε εισιτήρια από τρίτους, δεν θα γίνονται αποδεκτά»

Γιούλ για Ολυμπιακό: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς κόντρα στους πρωτοπόρους - Να είμαστε οξυδερκείς»

Βεζένκοφ: «Δεν κυνηγώ ατομικούς τίτλους - Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας είναι στο μυαλό μου»

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Τζόζεφ με Ρεάλ, μοναδικός απών ο Τζόουνς

Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με Ντόρσεϊ: «Ήταν στιγμιαίο, δεν είμαι τρελός να θέσω σημαντικό παίκτη εκτός ομάδας»