Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δηλώσει πολλάκις τις τελευταίες ημέρες πως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει «κλείσει» και δεν αναμένεται νέα μεταγραφή μετά από αυτές των Κόλινς και Μουν. Όσο όμως υπάρχει περιθώριο απόκτησης παίκτη, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Η προθεσμία για την προσθήκη παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας λήγει την Τετάρτη και μέχρι να κλείσει το «παράθυρο» αυτό ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος, αφού φήμες θέλουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να ψάχνουν στην αγορά για κάτι εξαιρετικό στη θέση του πλέι μέικερ (ως αντι-Κόλινς) ή του σέντερ (ως αντι-Μπέγκιτς).

Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να γίνει μεταγραφή. Όμως… υπάρχουν.

Στο μεταξύ, αρχίζει σήμερα (μετά το χθεσινό ρεπό) η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη για το Top 16. Ευρωπαϊκό ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος με την έναρξη του δευτέρου γύρου αποκτά δικαίωμα συμμετοχής και προσφέρει μια έξτρα λύση στις θέσεις «3» και «4».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνική Γυναικών: Για το 2Χ2 στο Ιβανώφειο κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Δανία

Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»