Το οσομπούκο (ossobuco) είναι ένα κομμάτι που επιλέγουμε κυρίως σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις, καθώς το μαγείρεμά του απαιτεί χρόνο και υπομονή. Όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σκέτο «λουκούμι», ειδικά αν συνδυαστεί με κρασί, ζωμό και λαχανικά.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Οσομπούκο: Όταν το κολλαγόνο γίνεται το «κλειδί» για κρέας που λιώνει στο στόμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube