Δεν έχει ακούσει και λίγα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για την ακρίβεια έχει ακούσει… πολλά!

Δικαιολογημένα ή όχι ο Μαρουάν Φελαϊνί, από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει δεχθεί αρνητική κριτική μόνο για τις κάλτσες που φορά (και αυτό παίζεται).

Η χθεσινή μέρα (Δευτέρα 20/10) δεν ήταν διαφορετική για τον Βέλγο, καθώς όταν ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να τον βάλει ως αλλαγή στον αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με την Γουέστ Μπρόμγουιτς, αναρτήθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό των «baggies».

Το tweet ανέφερε: «Ο Φελαϊνί έχει βγάλει τη φόρμα του κι ετοιμάζεται... Πάλι καλά που φορά φανέλα της Γιουνάιτεντ από κάτω».

Ο 26χρονος μέσος σα να ήξερε ότι κάποιος τον έθιξε, απάντησε αμέσως στον... προπονητή της πολυθρόνας, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του. Όλα αυτά μόλις τρία λεπτά αφού είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο (48’)!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κέρδισε για μία ακόμη φορά (2-2), όμως ο «αφάνας» έδωσε κάποια μαθήματα…




Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρκούδα προκάλεσε χάος σε πάρκινγκ του Τενεσί - Βίντεο τη δείχνει να τρέχει πίσω από πολίτες!

«Πανοπλία» για πρόβατα: Η αυστριακή εφεύρεση που διχάζει αγρότες και φιλοζωικές οργανώσεις

Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο των Χανίων!

Οι viral γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν: Ντάκος εναντίον σούσι σε νέο απολαυστικό video

Ο Λιονέλ Μέσι τον χοτ ντογκ: Ο «σαγόνιας» έφαγε 66 χοτ ντογκ και αναδείχθηκε πρωταθλητής για 18η φορά!

Κάμερα στο ψυγείο, ύποπτος ο σύζυγος, ένοχη... η γάτα!

Έδωσαν σε μωρό τούρτα από καρπούζι και αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμεναν

Viral γατοδράμα: Πήγε δώρο ένα ποντίκι και έφυγε με… ραγισμένη καρδιά

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!