Η κλάση του Λιονέλ Μέσι είναι τέτοια που αναγκάζει το αντίπαλο κοινό να αναγνωρίζει την αξία του και να τον επιβραβεύει με θερμό χειροκρότημα.

Ό,τι συνέβη στον χθεσινό αγώνα με την Μπέτις στη Σεβίλλη (1-4) μετά το χατ-τρικ του δεν ήταν πρωτοφανές.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει χειροκροτηθεί θερμά μέχρι και στη Βραζιλία, όταν το 2008 σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (0-0) στο «Μινεράο» είχε αντικατασταθεί στις καθυστερήσεις.

Το 2010, στο 5-0 της Μπαρτσελόνα στην Τενερίφη, όταν και πάλι είχε σημειώσει χατ-τρικ, ο «Λέο» αποθεώθηκε μετά από μια εξαιρετική λόμπα που έμοιαζε πολύ με τη χθεσινή.

Το 2009, στο 1-3 της «Μπάρτσα» στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο το απαιτητικό κοινό των «ροχιμπλάνκος» τον αντάμειψε με standing ovation για τη σπουδαία του παράσταση.

Το 2005, μόλις στα 18 του, ο Μέσι μπορεί να μην σκόραρε στη νίκη επί της Κάντιθ (1-3), αλλά η εμφάνισή του ήταν αρκετή για να θαμπώσει τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα