Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα χαρακτηρίζοντας σκληρό τον τρόπο με τον οποίο έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ προέβλεψε πως με το πρόσωπο που έδειξε την Παρασκευή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

«Αξίζαμε τη νίκη και ήταν σκληρό για μας να χάσουμε έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, γιατί έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για μας και θα ήταν καλύτερη ακόμη αν κερδίζαμε. Όμως οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια στο μπάσκετ», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως μας υποτίμησε, αλλά αυτό είναι πρόβλημά του. Δεν είχε ρυθμό και δεν ήταν έτοιμος να παίξει αυτό το παιχνίδι. Όμως δεν είμαι τόσο χαρούμενος, γιατί ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εμείς πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε το σεβασμό. Δεν μας αξίζει να μας θεωρούν χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης», πρόσθεσε.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, αλλά αν προσεγγίζει έτσι τα ματς, δεν θα πάει μακριά. Με έχει εντυπωσιάσει η Ρεάλ και η Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι ακόμη νωρίς», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!