Το ρεκόρ του Μάτζικ Τζόνσον από τη σεζόν 1981-1982 με 18 τριπλ νταμπλ σε μια χρονιά ισοφάρισε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο 27χρονος γκαρντ μέσα σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο της νίκης επί των Λέικερς (112-79), μέτρησε 11 πόντους 10 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ. Συνολικά στον αγώνα ο σταρ της Οκλαχόμα είχε 13 πόντους 14 ασίστ και 10 ριμπάουντ.




Μόνο ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν έχει περισσότερα τα τελευταία 50 χρόνια, με 31 τη σεζόν 1967-1968 και 22 το 1966-1967.

Σύμφωνα με στατιστικά του «ΕSPN» ο «Ρας» έχει καταφέρει να κάνει τα πέντε από τα 18 του τριπλ νταμπλ σε λιγότερο από 30 λεπτά, με τους υπόλοιπους παίκτες να το έχουν καταφέρει μόνο μια φορά φέτος.

Επίσης ο σταρ των Θάντερ έκανε το δεύτερο πιο γρήγορο τριπλ νταμπλ στην ιστορία του ΝΒΑ με το γρηγορότερο να είναι του Τζιμ Τάκερ το 1955 σε 17 λεπτά.

Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!