Πέρασε δια.. πυρός και σιδήρου από την Ουγγαρία και ανέβηκε στην κορυφή του7ου προκριματικού ομίλου του Μουντομπάσκετ 2027 η Γαλλία!

Σε ένα εντυπωσιακό ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος, οι «τρικολόρ» λύγισαν τους μαχητικούς Μαγυάρους στο Σζομπαθέλι με σκορ 74-71, χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Σιλβέν Φρανσίσκο στα 2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε!

Ο εκρηκτικός γκαρντ της Ζάλγκιρις ολοκλήρωσε το ματς με 10 πόντους και 5 ασίστ, την ώρα όπου κορυφαίος όλων για το σύνολο του Φεντερίκ Φοτού ήταν ο Αμίν Νουά του Άρη με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο!



Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες συγκατοικούν στο 2-1 ρεκόρ και τα πάντα για το πάνω χέρι στον όμιλο θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή (01/03) στο μεταξύ τους ματς στη Γαλλία.


Τα δεκάλεπτα: 15-16, 31-38, 47-55, 71-74.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης