Το καπέλο στην άμυνα του Ολυμπιακού έβγαλε ο Μάρκους Ουίλιαμς. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν στους 57 πόντους τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αμερικανός γκαρντ αναγνώρισε την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Είμαι λίγο απογοητευμένος. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση, εγώ δεν ήμουν σε καλή μέρα, αλλά στο φινάλε βελτιώσαμε την άμυνά μας και μπορέσαμε να πλησιάσουμε στους δύο πόντους. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά στην προστασία της ρακέτας του. Όποτε η μπάλα περνούσε στον Μαριάνοβιτς, είχε τέσσερις παίκτες γύρω του. Τόσο οι ψηλοί τους, όσο και οι γκαρντ, έπαιξαν άριστη άμυνα, στην μπάλα και στο πικ εν ρολ. Ίσως θα μπορούσαμε να επιτεθούμε με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας. Η ζωή συνεχίζεται και η σεζόν είναι μεγάλη», δήλωσε ο Ουίλιαμς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs