Ο Ντέρικ Ουίλιαμς τόνισε πως η Μακάμπι ήθελε να δείξει πως είναι παρούσα στην προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χαρακτήρισε καλό το μομέντουμ της «ομάδας του λαού» αυτήν τη στιγμή, στάθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης και στη χαρά που θα δώσουν στους οπαδούς τους αν έρθει αυτή.

Αναλυτικά: «Το ρεκόρ μακριά από την έδρα μας δεν ήταν τόσο καλό φέτος, νομίζω ότι είναι το εντελώς αντίθετο από όσα έχουμε κάνει στο σπίτι μας. Θέλαμε λοιπόν να έρθουμε εδώ και να δηλώσουμε με έμφαση την παρουσία μας. Παίζαμε με συνέπεια τις τελευταίες δύο εβδομάδες και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι πολύ θετικό το μομέντουμ και όλα πάνε καλά αυτήν τη στιγμή.

Υπάρχουν πάντα μικρές πιθανότητες να μην μπεις στα πλέι οφ και μικρές πιθανότητες να μπεις. Αλλά, ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Θα ήταν καλό για τους οπαδούς μας, καλό για την ομάδα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Euroleague - 34η αγωνιστική: Mεγάλη μάχη Μακάμπι-Dubai BC για την τελευταία ελπίδα δεκάδας

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Σε πενταπλή ισοβαθμία ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική

Πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από Βιτόρια κι έμεινε «ζωντανός» για δεκάδα ο Ερυθρός Αστέρας

Η... πυγμαχία των Μόρις-Γουόρντ, ο κόσμος του Ολυμπιακού και το χειροκρότημα στο τέλος: Η παρακάμερα από τη Βαλένθια

Στράζελ: «Είναι το last dance για μας, κάθε ματς τελικός για τη Μονακό»

Τι λέει ο αλγόριθμος: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός-Λίγες πιθανότητες για Παναθηναϊκό

Ζέρβας: «Στοίχισαν τα χαμένα ριμπάουντ στον Ολυμπιακό-Θέλει τρεις νίκες για να έχει σίγουρα πλεονέκτημα»

Αταμάν στους παίκτες του μετά το διπλό με την Dubai BC: «Πολύ σημαντική νίκη, αλλά η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει»

Πετρίδης: «Οι προσωπικότητες έφεραν τη νίκη κόντρα στην Dubai BC - Nα το εξαργυρώσει με Μονακό ο Παναθηναϊκός»

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μάθουμε να τελειώνουμε τόσο κλειστά ματς, ήταν μάθημα ενόψει των Playoffs»