Το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες του, έπλεξε ο Σόνι Ουίμς μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αφήνει αιχμές για τον Ετόρε Μεσίνα, λέγοντας πως πέρυσι του συμπεριφέρονταν σαν… ρομπότ.

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο κόουτς, μας αντιμετωπίζει σαν παίκτες του μπάσκετ. Πέρσι μας αντιμετώπιζαν σαν ρομπότ», δήλωσε αρχικά ο Σόνι Ουίμς και πρόσθεσε:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε και πέρσι μαζί τους. Φέτος ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε τα κορμιά μας σε αυτή τη μάχη και τώρα που τα καταφέραμε είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Final-4 και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ντιλέινι πήρε το μέρος του Μπαρτζώκα για το συμβάν στην Μπολόνια

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»