Περασμένο-ξεχασμένο είναι το επεισόδιο που είχε με τον Τσινέμελου Ελόνου ο Ρόκο Ούκιτς, όπως δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου.

«Όλα καλά, δεν έγινε κάτι. Συμβαίνουν αυτά πάνω στην ένταση του αγώνα. Ίσως αντέδρασα λίγο υπερβολικά κι εγώ. Το θέμα έληξε», δήλωσε στην κάμερα του COSMOTE Sports ο Κροάτης γκαρντ.

Όσο για τη νίκη της ομάδας του, είπε: «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε να παίξουμε περίπου 20 μέρες. Το Ρέθυμνο είναι δυνατή ομάδα και είχε καλό ρυθμό. Κρατάμε μόνο τη νίκη, το 1-0 και τίποτα περισσότερο. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Γουίλιαμς και Νόλεϊ, εκτός ο Σκορδίλης

Ο «κίτρινος» πανικός στο Παλέ και το πάθος στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός

Τρελαμένος με την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη ο Ραζνάτοβιτς: «Κάτι άλλαξε φέτος το καλοκαίρι...»

Αγώνας στη μνήμη του Θανάση Σκουρτόπουλου για φιλανθρωπικό σκοπό

Γκρέι: «Δίκαιη η κριτική, λογικό να υπάρχουν προσδοκίες - Να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας»

Καταθέτει και ο Σάκοτα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ

TAGS: A.E.K.