Η επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής δράσης στην Ουκρανία βρίσκει εμπόδια από τον μαινόμενο πόλεμο. Ο αγώνας της πρώτης κατηγορίας μεταξύ της Ρουκχ Λβιβ και της Μεταλίστ Χάρκιβ είχε μαραθώνια διάρκεια, καθώς οι σειρήνες για αεροπορικές επιδρομές από ρωσικά αεροσκάφη οδήγησαν σε συνεχείς διακοπές και τις αποστολές των ομάδων στα καταφύγια!

Λόγω συναγερμών για εναέρια επίθεση, ο αγώνας διήρκεσε 4 ώρες και 27 λεπτά, αντί για το κανονικό 90λεπτο.Η συνάντηση διεκόπη τρεις φορές απ' τις σειρήνες και ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στις 15:00 τοπική ώρα, το σφύριγμα της λήξης δόθηκε στις 19:27. Οι δύο ομάδες πέρασαν συνολικά 145 λεπτά σε καταφύγιο, χωρίς ωστόσο τελικά, να υπάρξει κάποιος βομβαρδισμός.

Η πόλη Λβιβ, που βρίσκεται στη δυτική Ουκρανία κι από την έναρξη της ρωσικής εισβολής φιλοξενεί πολλούς πρόσφυγες, έχει υποστεί καταστροφικές αεροπορικές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες. Η Ουκρανία γιόρτασε σήμερα την απόσχισή της από την ΕΣΣΔ το 1991 (Ημέρα της Ανεξαρτησίας) έξι μήνες μετά την έναρξη του πολέμου.

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας επανεκκίνησε κεκλεισμένων των θυρών εχθές (23/8).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποκάλυψη σοκ για τη δράση του Ινφαντίνο: Ετοίμαζε ήδη Μουντιάλ 64 ομάδων η FIFA!

Η Σάντος τίμησε τον Νεϊμάρ με προτομή του έξω από το γήπεδό της!

Στα… σχοινιά ο Ινφαντίνο - Παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος ο πρώτος σύμβουλός του!

Πάει στα σκουπίδια το πλάνο του Ινφαντίνο: Τάσσεται απέναντί του και η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Ασίας!

Αδιόρθωτος Παρέδες, ο ρέφερι τον έσπρωξε κι αυτός «κόλλησε» το πρόσωπό του πάνω στο δικό του!

Μετά την UEFA, σειρά πήρε και η CONCACAF: Οι 41 ομοσπονδίες της απέρριψαν ομόφωνα το σχέδιο FIFA-Ινφαντίνο!

Το παρασκήνιο στη Σκωτία και η ξεκάθαρη στάση της Αγγλίας: Πλήρης στήριξη στην UEFA απέναντι στη FIFA

«Απειλή από τις μεγαλύτερες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ το άθλημα - Σχέδιο επιπέδου Super League το πλάνο της FIFA»!

Κρίση άνευ προηγουμένου: Τι θα κάνουν οι άλλες συνομοσπονδίες απέναντι στο σχέδιο των 20 δισ. της FIFA

UEFA έτοιμη για μποϊκοτάζ: Και οι 55 ομοσπονδίες στηρίζουν αποχή από το Μουντιάλ αν περάσει το πλάνο της FIFA!