Τεσσάρα της Ουκρανίας στην… αυτοκαταστροφική Κύπρο, πήρε ώθηση για το Euro. Η ομάδα του Σεβτσένκο επικράτησε 4-0 στο Χάρκοβο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ολλανδία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία.

H Κύπρος ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 36ο λεπτό. Όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Κωστένογλου, οι Ουκρανοί έφυγαν στην κόντρα με τον Ζούμπκοφ, ο οποίος ανετράπη από τον Φιλιώτη που δέχθηκε κόκκινη. Ο Γιαρμολένκο εκτέλεσε το πέναλτι και βρήκε δίχτυα. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε χέρι και ο Ζιντσένκο ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-0.

Στο 59’ ο Μάρλος σέρβιρε στον Γιάρεμτσουκ που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της αυτήν τη φορά, η Ουκρανία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο 64ο λεπτό, με τον Γιαρμολένκο να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει προτού καταλήξει στην εστία του Σωτηρίου.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube