Έναν τερματοφύλακα για να αυξήσει τον ανταγωνισμό στο βασικό της τερματοφύλακα, Ντένις Μπόικο, φαίνεται πως ψάχνει η Ντιναμό Κιέβου.

Η ιστοσελίδα «Sportanalytic» παρουσιάζει κάποιους πιθανούς γκολκίπερ που θα μπορούσαν να πετύχουν το συγκεκριμένο σκοπό και μεταξύ αυτών είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Ολυμπιακού μαζί με τους Σαμασά της Τρουά, Λίντερ της Γρασχόπερς, Γκαλέσε της Βερακρούζ και Μπουνού της Τζιρόνα.

«Η πιο ελπιδοφόρα περίπτωση τερματοφύλακα στον κατάλογό μας, είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης. Αυτή τη σεζόν, πήρε τελικά τη θέση του βασικού στην ομάδα του Πειραιά και πραγματοποίησε 13 συμμετοχές. Με τους έξι εξ αυτών, να κρατάει την εστία του ανέπαφη», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα του ουκρανικού ιστότοπου και συνεχίζει:

«Τον Μάρτιο, ο Γιαννιώτης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, όπου έχει ήδη καταγράψει δύο συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, όμως η Ντιναμό θα μπορούσε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»