Ο ΠΑΟΚ πριν εν τέλει προχωρήσει στην απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν από τη Λιόν, είχε εξετάσει την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ, νεαρό αμυντικό της Σάλτσμπουργκ.

Τελικά η περίπτωση του 24χρονου δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Κροάτη.

Πλέον ο Γάλλος βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και το όνομα του είναι ιδιαίτερα περιζήτητο σε αρκετές ομάδες της Αγγλίας. Δημοσίευμα του «HITC» αναφέρει πως Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Σολέ, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και η Νότιγχαμ Φόρεστ μαζί με την Γουλβς.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γάλλος δύσκολα θα παραμείνει χωρίς ομάδα, καθώς το όνομα του ακούγεται έντονα στην αγορά και έχει πέσει σε «τραπέζια» σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, χαρακτηρίζοντας τον ως ευκαιρίας αφού βρίσκεται ακόμη χωρίς ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»

Ιραόλα για την υπόθεση της Σίτι: «Το χειρότερο πράγμα είναι η αβεβαιότητα»

Ετοιμάζεται η απόλυτη καζούρα από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ προς εκείνους της Σίτι!

Αρτέτα: «Ο Τζόλης θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Νοκ άουτ για το ντέρμπι με τη Σίτι οι Ίσακ και Χάκπο για τη Λίβερπουλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Παραμένεις στην καρδιά μας»

Απόλυτος ο Μαρέσκα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία, θα τα πούμε ξανά όταν κερδίσουμε την έφεση»

Τρομερό κράξιμο στη Σίτι - «Άντε να χαθείτε, να πάτε στο διάολο, καταστρέψατε κάτι από το DNA της χώρας»

Μαρέσκα: «Οι παίκτες δεν ανησυχούν, εμπιστευόμαστε απόλυτα τον σύλλογο - Είμαι πολύ ήρεμος»