Στο 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Νίκης Βόλου στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, βρέθηκε και ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μαροκινός μέσος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ώρα για Κύπελλο» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και στα συναισθήματά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Ουναΐ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως αισθάνεται τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή ότι επέστρεψα εδώ, αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Δέχθηκα και είδα τη θέρμη που είχαν οι φίλαθλοι και είμαι χαρούμενος.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον σύλλογο που έκανε τα πάντα και κυρίως τον πρόεδρο που βοήθησε πολύ στο να γίνει εφικτή η μεταγραφή.

Ήδη από τις πρώτες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για μένα και είδα πόσο πολύ προσπάθησε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!