Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο καλοκαιρινό «σίριαλ» του Αζεντίν Ουναΐ. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο Μαροκινός μέσος έκλεισε οριστικά στην Τζιρόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη LaLiga.

Όπως αναφέρει ο Ισπανός, οι Καταλανοί τα βρήκαν με τη Μαρσέιγ στα 6 εκατομμύρια ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, με το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» να φαίνεται να κλείνει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, για τον παίκτη.

«Η Τζιρόνα μόλις ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναΐ. Συμφωνία με τη Μαρσέιγ για 6 εκατομμύρια ευρώ + ποσοστό από μελλοντική πώληση, όπως ανέφερε πρώτος ο Ιβάν Κιρός», έγραψε αναλυτικά ο Ματέο Μορέτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το έχει πάρει 5 φορές κι όμως ο Ίσκο δάκρυσε που θα παίξει στο Champions League με την Μπέτις!

Σοκ με Κάρντοσο στην Ατλέτικο: Χειρουργείο στον αστράγαλο και «θολό» το Μουντιάλ

Η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα και έβαλε την Οσασούνα σε μπελάδες

Κλείδωσε τα… αστέρια η Μπέτις απέναντι στην Έλτσε - Ανάσα για Λεβάντε αφήνοντας με το παράπονο τη Θέλτα

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά για τις καταγγελίες του Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Προσπάθησε να ταπεινώσει το ABC και εμένα»: Στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε ο Πέρεθ!

Πέρεθ για τον καυγά Βαλβέρδε-Τσουαμενί: «Οι παίκτες ρίχνουν γροθιές και μετά γίνονται φίλοι - Η διαρροή είναι χειρότερη»

Ρωτήθηκε για Μουρίνιο ο Πέρεθ: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για προπονητές ή παίκτες, προέχουν άλλα...»

Προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον μου, με λύπη ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ»

Μπαμ, το... έριξε ο Κασίγιας: «Δεν θέλω τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»