Η Ούνιξ Καζάν νίκησε 85-81 τη Βίρτους Μπολόνια στη Ρωσία και ισοφάρισε σε 1-1 την μεταξύ τους σειρά ημιτελικών του Eurocup. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί πλέον στον τρίτο ημιτελικό στην Ιταλία (Τετάρτη, 14/4).

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Βίρτους στη φετινή διοργάνωση, έπειτα από το φοβερό σερί 19-0 που έτρεχε.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κάνααν (19π., 8ρ.) και Θίοντορ (15π., 5ρ., 5ασ.). Για την Βίρτους, ο Μπελινέλι ήταν on fire (33π. με 5/9 τρίποντα) και ο Τεόντοσιτς άγγιξε το double double (11π., 9ασ., αλλά με 0/8 τρίποντα).

Ο Τζαμάρ Σμιθ ευστόχησε σε δύο βολές για το 83-81 στα 12.6’’ πριν το τέλος, αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσε εντολή στους παίκτες του για φάουλ, αλλά ο εκπληκτικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Μάρκο Μπελινέλι έχασε την μπάλα στην επίθεση της Βίρτους. Έτσι, ο Αμερικανός της Ούνιξ πήγε ξανά στη γραμμή και διαμόρφωσε το τελικό 85-81.

Oι Ρώσοι είχαν το προβάδισμα στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Μπελινέλι να κρατάει σε επαφή τη Βίρτους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 10 πόντους, όμως οι Ιταλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τεόντοσιτς στα 19’’ πριν το τέλος.

Στο τέλος η επιλογή του Τζόρτζεβιτς για φάουλ και η ευστοχία του Σμιθ στις βολές έδωσαν τη νίκη στην Ούνιξ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»