Ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό έπαιξαν καταπληκτική άμυνα πάνω στον Τζέιμς, αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ και ελπίζει την επόμενη φορά να κάνει triple-double.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα "διαβολεμένο" παιχνίδι που σίγουρα το ευχαριστήθηκαν και οι δυο ομάδες. Ο κόσμος μας ήταν φοβερός, παλέψαμε πολύ για να "γυρίσουμε" το ματς και τα καταφέραμε».

Για την άμυνα πάνω στον Τζέιμς: «Ναι, ήταν καλή, αλλά έκανε και πολύ καλές πάσες, ωστόσο κάναμε μια σπουδαία αμυντική δουλειά πάνω του και του κόψαμε τα σουτ και τις διεισδύσεις».

Για το ότι άγγιξε αριθμούς triple-double: «Θέλω πολύ να κάνω triple-double, ίσως στο επόμενο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έτσι βγήκε η... σκούπα: Τα highlights από τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού στο Μονακό που τον έστειλε Final 4!

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ιστορικό ρεκόρ τριπόντων στα playoffs της Euroleague

«Ολυμπιακός που διδάσκει σύγχρονο μπάσκετ, έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Αθήνας»: Το σχόλιο Ζέρβα από το Μονακό

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Αξίζετε όλα τα εύσημα, πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έξτρα κίνητρο για εμάς ότι το Final Four θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού»

Φουρνιέ: «Έχουμε ακόμα δύο ματς για το τρόπαιο, πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό

Αγγελόπουλοι: «Θα είχαμε δύο τίτλους ακόμα χωρίς Final 4, να γίνει σύντομα στο ΣΕΦ - Δεν είμαστε φαβορί στο ΟΑΚΑ»!

Μαρκοϊσβίλι: «Έκανε εκπληκτική δουλειά ο Ολυμπιακός, τους δώσαμε αυτοπεποίθηση»