Ούτε 18άδα δεν κατάφερε να συμπληρώσει ο Άρης στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την αποστολή τους για τον αγώνα με την Καστοριά, την Κυριακή στις 17:00, στην οποία έχουν συμπεριλάβει μόλις 17 ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, αυτό δικαιολογείται καθώς η αίτηση του Άρη για αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών, ώστε να διαμορφώσει το ρόστερ του, δεν έγινε δεκτή.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: Άρης