Σε εξαιρετικά κακό φεγγάρι είναι η Τσέλσι. Μόλις 24 ώρες μετά το ντροπιαστικό 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, η πρώτη ομάδα ήρθε ισόπαλη 3-3 στην προπόνηση σε οικογενειακό διπλό με νεαρούς παίκτες από την ακαδημία.

Συγκεκριμένα οι αναπληρωματικοί, ανάμεσά τους και οι Γουίλιαν και Ζιρού, αλλά και οι παίκτες του ρόστερ που δεν χρησιμοποιούνται συχνά, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους νεαρούς των «Μπλε».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αγώνα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο «Έτιχαντ» προπονήθηκαν στο γυμναστήριο.

Η ήτταν με 6-0 από τη Σίτι ήταν η χειρότερη που γνώρισε ποτέ η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, με το μέλλον του Σάρι στον πάγκο να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

To μήνυμα της συζύγου του Ζότα για την τιμή της μνήμης του στο Λίβερπουλ-Γουλβς

Έμερι: «Δεν θεωρώ ότι διεκδικούμε το πρωτάθλημα»

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!