Κάθε άλλο παρά ησυχία υπάρχει στον Ατρόμητο τις τελευταίες ώρες. Όλοι εντός ομάδας γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη, γνώριζαν εξ αρχής τις δυσκολίες του αγώνα με τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ειδικότερα η εικόνα των πρώτων 30 λεπτών ήταν αποκαρδιωτική και πέρα από κάθε δυσάρεστη πρόβλεψη, αφού μερικές στιγμές ήταν σαν να παίζουν οι «πράσινοι» κόντρα σε μια ομάδα που μαζεύτηκε έξω από το ΟΑΚΑ και είπε να παίξει ένα φιλικό ματς.

Παρ’ όλα αυτά, το 1-0 μέχρι εκείνο το σημείο τους άφηνε περιθώριο να διεκδικήσουν οτιδήποτε από τον αγώνα, κάτι όμως που στο 32’ έφυγε από την εξίσωση. Ο Κιβρακίδης είδε την κόκκινη κάρτα, με το ματς να… τελειώνει.

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κόκκινης κάρτας, ούτε καν υποψία, και είναι έξαλλοι με τους Κουμπαράκη και Γκορτσίλα που πήραν μία τέτοιου είδους απόφαση, που ουσιαστικά τους καταδίκασε και δεν τους άφησε περιθώριο να αλλάξουν τις κακές εντυπώσεις του πρώτου μισάωρου.

Αν, πάντως, μπορούν να αισθάνονται κάπως… δικαιωμένοι στο Περιστέρι, ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Τεροβίτσας φέρεται να παραδέχεται το μεγάλο λάθος του Κουμπαράκη και μένει να φανεί αν ο διαιτητής του συνδέσμου Θράκης θα τιμωρηθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος