Καλά κρατεί η παραφιλολογία σχετικά με το ποια θα είναι η ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ντομαγκόι Βίντα.

Το συμβόλαιο του Κροάτη στόπερ και στυλοβάτη της άμυνας της Ντιναμό Κιέβου με την ουκρανική ομάδα έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του.

Αυτή που μοιάζει να έχει το πάνω χέρι είναι η Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο μαζί κάτι που σημαίνει πως όποιος σύλλογος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του πρέπει να απευθυνθεί στους πρωταθλητές Τουρκίας.

Ωστόσο η κατάσταση δεν είναι τόσο… ξεκάθαρη κάτι που παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής της Ντιναμό, Ρέζο Τσοκονελίτζε.

«Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Βίντα θα παραμείνει στην Ντιναμό, ούτε καν ο ίδιος ο Ντομαγκόι. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι ελεύθερος, έχει ήδη αποχαιρετήσει τους πάντες στην ομάδα και το συμβόλαιό του έχει εκπνεύσει. Οι υπόλοιπες πληροφορίες δεν είναι γνωστές. Μόνο ο πρόεδρος μας μπορεί να δώσει λύση στο συγκεκριμένο θέμα» ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.