Ούτε σήμερα έγινε το κρίσιμο ραντεβού του Γουέιν Ρούνεϊ με τον Ντέιβιντ Μόγιες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το πρωί της Τετάρτης, αλλά επέλεξε να μην συναντήσει τον νέο προπονητή.

Ως όφειλε, συμμετείχε στα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο, η παρουσία του στο «Κάρινγκτον», δεν συνδυάστηκε με ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος παραμένει στον «αέρα» τη στιγμή που ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι την Παρασκευή.

Τότε, που θα «ανακριθεί» για πρώτη φορά από τους δημοσιογράφους, στην παρθενική του συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του νέου «τιμονιέρη» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κώστας Ζάλιαρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Απίθανη Ρέξαμ, έχανε 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 24’ και τελικά νίκησε 5-3!

Ο Μαρινάκης ζήτησε το ένα πέταλο του City Ground να πάρει το όνομα του θρύλου της Νότιγχαμ που έφυγε από τη ζωή

Ο Αμορίμ πήρε το μάθημά του: «Αν ξεκινούσα τώρα, θα τα έκανα όλα διαφορετικά…»

Ο Χάαλαντ... κρατήθηκε, ο Πεπ δεν άφησε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι: «Πήρα πέντε κιλά εγώ»!

Αμορίμ: «Ο Μέινου είναι το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Premier League - 18η αγωνιστική: Σε εορταστική διάθεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθεί με τη Νιουκάστλ