Μιλώντας στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του ΣΠΟΡ FM και στον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο παλιός παρατηρητής διαιτησίας από την Καρδίτσα, Ηλίας Χατζής, σχολίασε τη διαιτησία του συντοπίτη του, Τριαντάφυλλου Τίκα, στο χθεσινό (19/12) ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, και το τραγικό λάθος του βοηθού στο φινάλε.

Αναλυτικά, είπε: «Ο Τίκας μεγάλωσε στα χέρια μου. Τον ξέρω. Δεν θέλω να κρίνω αν είναι ή αν δεν είναι καλός διαιτητής. Απλά, δεν τους καλύπτουν σε τίποτα… Το Σάββατο τον έβαλαν να παίξει σε τοπικό ντέρμπι στην Καρδίτσα! Επιτρέπεται, ναι. Αλλά, αν τραυματιζόταν; Τα γήπεδα εδώ δεν είναι ΟΑΚΑ, ούτε Καραϊσκάκης. Τι θα γινόταν τη Δευτέρα, που τον έβαλαν να σφυρίξει σε 48 ώρες αγώνας για τη Σούπερ Λίγκα;».

Συμπλήρωσε, δε: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει στους πίνακές της 100 διαιτητές. Νομίζω 32 είναι για τη Super League και καμιά 50αριά για τη Football League. Πρέπει, επιτέλους, να καταλήξουν σε 20-22 διαιτητές. Ο Τίκας έπαιζε, χθες, με βοηθούς τον Κωσταρά και τον Ποντίκη. Ούτε στον ύπνο του δεν τους έχει δει αυτούς! Πώς να μη γίνει λάθος όταν δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ μεταξύ τους; Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει… Ας κάνουν ενστάσεις οι ομάδες, να γίνει χαμός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: A.E.K.