Άνευ όρων παράδοση για τον ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, αφού συνετρίβη 4-0 από την -πολύ πιο έτοιμη- Ουτρέχτη.

Οι Κρητικοί παρασύρθηκαν στον ρυθμό των Ολλανδών από τα πρώτα λεπτά και βρέθηκαν πίσω στο 9’, με τον Δουβίκα να νικάει τον Επασί με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.



Ο σκόρερ απείλησε και λίγο αργότερα (14’), όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ. Η Ουτρέχτη συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση και στο 29’ έφτασε στο 2-0, με τον Φέρμαν να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα εκτελώντας από τη μικρή περιοχή.



Η καλύτερη στιγμή για τους Κρητικούς στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 35’, με την κεφαλιά του Τσιλιανίδη να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Μπάρκα.

Μετά την ανάπαυλα, ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε 8 αλλαγές, αλλά η εικόνα της ομάδας του βελτιώθηκε αισθητά.

Στο 79’, ο Ρένταν επωφελήθηκε από ένα λάθος του Διαμαντή κι έγραψε το 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (89’), ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.



Για την Ουτρέχτη αγωνίστηκαν ο Βασίλης Μπάρκας και ο Τάσος Δουβίκας.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Καμάου, Ντουρμισάι.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Σωτηρίου, Πόμπι, Νιουσέ, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Μπουζούκης, Αποστολάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

TAGS: ΟΦΗ