Ο Άρης πέρασε εύκολα από την Τρίπολη επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος όπως είναι λογικό, ωστόσο δεν είναι ευχαριστημένος από τη διαδικασία των playoffs, χαρακτηρίζοντάς την άδικη.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ελέγχαμε το παιχνίδι. Πραγματικά κάναμε ένα πολύ καλό ματς, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος δεν τα έδωσε όλα, λόγω και του Κυπέλλου. Από την άλλη ξέρουμε πως αυτή διαδικασία είναι πολύ πιεστική για εμάς και άδικη, γιατί με τη νίκη του Ατρομήτου θα ήταν εφτάποντη. Πραγματικά θα πρέπει κάποια πράγματα να ελέγχονται και να αποφασίζονται καλύτερα.

Δεν γίνεται η ομάδα που έχει τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία, να έχει το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε σχέση με τις άλλες. Συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως και στον κόσμο που ήρθε μέχρι εδώ για να μας βοηθήσει. Είμαστε ακόμα στην αρχή, γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί