Απόλυτα ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε από τον Αγιαξ, χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν με βάζει σε προβληματισμό αυτή η ήττα σ’ ένα ντέρμπι, λόγω της απόδοσης και της διάθεσης των ποδοσφαιριστών. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα και μετά από άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει τώρα να βγάλουμε εγωισμό και να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια.

Τα ματς και τα ντέρμπι τα κερδίζει όποιος βάζει το γκολ. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, ο αντίπαλος έκανε δέκα λάθη και δεν τα πλήρωσε. Είχαμε καλή εικόνα, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις».

Για το αν έκανε τη διαφορά ο Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας παίκτης που σχεδόν δεν ήρθε σε επαφή, αλλά μέσα στην περιοχή είναι ο… Πρίγιοβιτς. Το είχαμε συζητήσει. Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Έκαναν λάθη, όμως εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τα δοκάρια, αλλά δεν είχαμε το γκολ».

Για το αν ανησυχεί: «Όχι. Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί μέσα στο γήπεδο, μέχρι το τέλος χάναμε ευκαιρίες, δεν με ανησυχεί η εικόνα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: A.E.K.