Τις εντυπώσεις του από το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κορτράικ κατέγραψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παρά τη νίκη επί των Βέλγων, ο Έλληνας κόουτς παραδέχθηκε πως περίμενε… περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως όσον αφορά το τέμπο που έπαιζαν, δίνοντάς τους βέβαια ως ελαφρυντικό τη δεδομένη κούραση που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ προανήγγειλε... μεταγραφές ως την Τετάρτη προκειμένου στη συνέχεια η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα προκριματικά του Europa League.

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε 2-3 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σωστοί στις κινήσεις μας» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης

«Σήμερα ήμασταν πιο αργοί σε σχέση με το πρώτο φιλικό. Όσο περνούν οι μέρες, βαραίνουν τα πόδια και δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε. Στο πρώτο μέρος κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι, αλλά όταν είσαι κουρασμένος, δεν είναι εύκολο να σου βγουν κάποια πράγματα που θέλεις. Έπρεπε στο πρώτο 45λεπτο να δείξουμε περισσότερα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές, κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν καν στις θέσεις τους και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Είναι αλήθεια πως περίμενα περισσότερα τρεξίματα. Όχι ως προς την ταχύτητα, αλλά ως προς τα μέτρα που καλύπταμε στο χορτάρι. Είναι προετοιμασία, βέβαια, υπάρχει κούραση, οπότε… Το σημερινό δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Δεν με φοβίζει η ομάδα ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού της».

«Το σημαντικό είναι στο τι θα γίνει με αυτούς που θα έρθουν. Περιμένουμε αυτές τις μέρες, σήμερα-αύριο, απαντήσεις από ποδοσφαιριστές για να μαζευτούμε σιγά-σιγά. Περνούν οι μέρες και έχουμε αρκετές αδυναμίες. Τα παιδιά εδώ δουλεύουν σωστά και το ξέρω. Είναι μεγάλο στοίχημα το πώς θα εμφανιστούμε στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Και από άποψη φυσικής κατάστασης και από άποψη ρόστερ. Δεν είναι πολύ θετικά τα πράγματα, όμως δεν έχουμε και τη δυνατότητα να αγοράσουμε παίκτες με 2-3 εκατ. ευρώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, να βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε και να γίνουμε πραγματική ομάδα».

Για τη συνεργασία του Χουλτ-Λουντ στα αριστερά: «Πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες. Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι πειθαρχημένο παιδί, κάνει αυτό που του ζητάς. Ο Νίκλας μαζί με τον Λουντ είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και συνεργάζονται πολύ καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»