Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ελεύθερο ποδοσφαιριστή άφησε ορθάνοιχτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των πράσινων, μιλώντας στη Nova, έκανε τον απολογισμό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που έπαιξαν κόντρα στον Κισσαμικό και στάθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν το Τριφύλλι στο ματς στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν κόντρα στον Κισσαμικό: «Έχω δείξει ως προπονητής πως αν κάποιος παίκτης έχει ταλέντο θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από κει και πέρα εξαρτάται από εκείνους ως προς την συνέχεια που θα έχουν. Δεν λέει κάτι μια καλή εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τέτοια ομάδα. Το ταλέντο το έχουν, το μυαλό πρέπει να μείνει στην θέση του. Σε αυτή την ηλικία εύκολα μπορείς να φύγεις από τον δρόμο. Όλα εξαρτώνται από αυτούς. Ο προπονητής δεν είναι μόνο να τους προετοιμάζει μέσα στο γήπεδο, πρέπει να τους κατευθύνει. Είναι σοβαρά παιδιά και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που θέλαμε να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και δεν ήρθαν. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από τον αριθμό αποχωρήσεων. Όταν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις και προσθήκες. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιους παίκτες, δεν τα καταφέραμε, αλλά από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε κάποια περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε. Αυτό είναι το ρόστερ αυτή την στιγμή, με αυτούς πρέπει να δουλέψουμε και να τους κάνουμε καλύτερους».

Για το ματς με τον ΠΑΣ και τον Αστέρα: «Το ματς του Σαββάτου είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και έναν κακό αγωνιστικό χώρο που αδικεί και την ομάδα του ΠΑΣ. Είναι μία ομάδα με σταθερό κορμό, υπάρχει συνοχή. Ο αγωνιστικός χώρος είναι τροχοπέδη για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Πηγαίνει στην μονομαχία, στην δύναμη, στην αποφυγή λαθών. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»