Ξεκίνησε στο παιχνίδι με τη Ρουμανία, επί Κλαούντιο Ρανιέρι, συνεχίστηκε όπως... συνεχίστηκε και χθες το βράδυ στον Βόρειο Ατλαντικό γράφτηκε η πλέον μελανή σελίδα. Ο,τι χτίστηκε σε μια δεκαετία κατέρρευσε στους μήνες που ακολούθησαν το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Χρήζει ερεύνης εάν ποτέ στην ιστορία τους τα νησιά Φερόε κατάφεραν να νικήσουν κάποιον αντίπαλο μέσα - έξω.

Ωστόσο, δεν είναι πολύ σοφό να πάρει ο καθένας μας από μία πέτρα αναθέματος και να την εκσφενδονίσει προς την πλευρά της Εθνικής, κατά δικαίων κι αδίκων. Μόλις παγώσει ο θυμός για την εικόνα στον Τόρσχαβν, καλό θα είναι με ηρεμία και καθαρό μυαλό να βάλουμε κάτω τον σχεδιασμό για το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Ν' αποφασίσουμε με ποιον προπονητή θα βγούμε για την εκκίνηση το 2016 και ποιον κορμό.

Μαγιά παικτών υπάρχει, δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμμα ταλέντου, τουλάχιστον όχι τέτοιο που να δικαιολογεί διπλές ήττες από θεωρούμενες «παιδικές χαρές» της Ευρώπης. Να καταστρωθεί, λοιπόν, ένα σχέδιο, να τεθούν οι βάσεις, ώστε η «γαλανόλευκη» να ξαναβρεί την ταυτότητά της, το «μέταλλό» της, την αυτοπεποίθησή της και την ικανότητά της να στέκεται με σοβαρότητα απέναντι στους αντιπάλους της, μικρούς, μικρομεσαίους και μεγάλους.

Σε λεπτομέρειες για τη χθεσινή εμφάνισή δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε. Επειδή οι διεθνείς έκαναν... θέμα την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε, δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος απέκτησε την υπόσταση για να «ψειρίζουμε» τι έκανε αυτός καλά και τι εμείς λάθος. Εξυπακούεται, βέβαια, ότι η απόδοση της Ελλάδας στη χθεσινοβραδινή συνάντηση βαθμολογείται με κάτω από τη βάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τις προκρίσεις τις καθορίζει το χορτάρι και όχι τα λόγια και τα ονόματα και οι Σκωτσέζοι το απέδειξαν ξανά

Η Λίβερπουλ πιστεύει πάντα πως θα σκοράρει έστω και αργά, όμως όποιος παίζει συνέχεια με τη φωτιά θα καεί!

Έκανε περίπατο στη Σερβία, αλλά ο Τούχελ θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια για να κάνει η Αγγλία το επόμενο βήμα!

Τις μεταγραφές τις κρίνει το χορτάρι και εκεί θα κριθεί ο Ίσακ, όπως κάποτε οι Σίρερ, Ρούνεϊ, Ανρί, Κιν και Βερόν

Ο Σον υπήρξε ο καλύτερος (συμ)παίκτης που είχαν όλοι στην Τότεναμ και φεύγει σαν αληθινός αρχηγός!

Ένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με καλό ξεκίνημα, αλλά άνετα χάνεται με ένα κακό, όπως σωστά έλεγε πάντα ο Σερ Άλεξ!

Ο Φρανκ με αυτά που έκανε στη Μπρεντφορντ έχει γεμάτο «ρεζερβουάρ», αλλά η Τότεναμ είναι τεράστιο ρίσκο!

Χέιζελ: Η γιορτή που με ευθύνη των μεθυσμένων οπαδών και της ανικανότητας UEFA και Βέλγων, έγινε εφιάλτης!

Όποιος από Γιουνάιτεντ και Τότεναμ πάρει το τρόπαιο, είναι ευρωπαϊκός τίτλος και φυσικά δικαιούται να πανηγυρίζει!

Ίντερ και Μπαρτσελόνα, σε δυο ματς απέδειξαν, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο!