Ένα… διπλωματικό «επεισόδιο» ήρθε στην επιφάνεια στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» υπήρξε ενημέρωση πως πριν την αναμέτρηση κατατέθηκε αίτημα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε στην Πόλη, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε τόσο από τον ΕΣΑΚΕ, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ υποστήριξαν πως η πρόταση για ενός λεπτού σιγή έγινε 15 λεπτά πριν το τζάμπολ και δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τόσο γρήγορα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που μπορεί να έχει ακόμη και πολιτικές προεκτάσεις. Ο ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως εφόσον ο ΠΑΟΚ αποδεχόταν το αίτημα, θα υπήρχε ενός λεπτού σιγή.

Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα κι εκείνοι του ΠΑΟΚ με αυτούς της Παρτιζάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι