Δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις που κατέθεσαν οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Νις για τον Κώστα Τσιμίκα ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά στις δύο προτάσεις, αφού οι δύο ομάδες δεν κάλυψαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη LiveSport, η Ατλέτικο προσέφερε στον Ολυμπιακό 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 24χρονο μπακ, πρόταση που δεν έγινε δεκτή από τους Πειραιώτες. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ισπανοί δεν θα επανέλθουν με νέα πρόταση, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν παραπάνω χρήματα.

Όσο για τη Νίς, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση 12. Εκατ. ευρώ, που επίσης δεν έγινε δεκτή από τους «ερυθρόλευκους». Ο γαλλικός σύλλογος αναμένεται να επανέλθει με πρόταση από 12 έως 16 εκατ. ευρώ, ωστόσο και πάλι δεν φτάνει τα 25 εκατ. που ζητάει ο Ολυμπιακός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη