Το σκεπτικό με το οποίο θα πορευτεί η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν φαίνεται πως ανέδειξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος και φέρεται να ζήτησε να περιοριστεί ο αριθμών των παικτών που θα δίνει δανεικούς η ομάδα, ώστε να αξιοποιηθεί περισσότερο η περιουσία της και να αναδεικνύονται νέα ταλέντα.

Παράλληλα, ο κ. Μελισσανίδης επιθυμεί τη διαμόρφωση ενός πιο στέρεου και μακροβιότερου κορμού που θα επιφέρει ισορροπία στο αγωνιστικό τμήμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

TAGS: A.E.K.