Αυτό το καλοκαίρι το όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου έχει «παίξει» για τη Λιόν, ωστόσο άλλη γαλλική ομάδα εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport», η Ρεν κατέθεσε πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ, ύψους 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά.

Από 'κει και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως τόσο η Λεβερκούζεν όσο και οι «λιονέ» εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον νεαρό διεθνή στόπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!

Επίσημα στην ακαδημία του Ολυμπιακού ο Σάμι Μέχελεμπ