Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη και πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είχε τις ευκαιρίες να την πάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και αν είναι ικανοποιημένος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στα εναπομείναντα οκτώ ματς και στον τελικό Κυπέλλου».

Για το πιο ελαφρύ πρόγραμμα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και την επιστροφή των τραυματιών:«Είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες που επιστρέφουν κάθε εβδομάδα θα μας βοηθήσουν και βοηθούν τον προπονητή να έχει περισσότερες επιλογές. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο που παίζαμε κάθε τρεις μέρες συνεχόμενα. Πλέον θα έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαζόμαστε για τα ντέρμπι».

Για το αν οι νίκες στα ντέρμπι έχουν δώσει ώθηση: «Δεν παίζει κάποιο ρόλο που πήγαμε καλά στα ντέρμπι. Χάσαμε αρκετούς πόντους και με τις “μικρότερες” ομάδες. Κάθε ντέρμπι και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και μπαίνουμε στα ματς με μοναδική σκέψη τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τον ορμητικό Παναθηναϊκό στην 4άδα

Μεντιλίμπαρ: Δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα - Ίσως έχουν μάθει να μας αντιμετωπίζουν

Αθανασίου: «Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, δείχνει καλά με τον εαυτό του - Απαλλαγμένος από άγχος με την Μπέτις»

Ζέλσον: «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος - Δεν απογοητευόμαστε, ούτε είμαστε χαρούμενοι»

Κετζιόρα: «Δώσαμε τα πάντα, ήταν δύσκολο ματς - Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά αυτό είναι»

Μεντιλίμπαρ: «Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Τσορμπατζόγλου: «Στα όρια του θριάμβου για τον ΠΑΟΚ το συνολικό αποτέλεσμα των ντέρμπι»

Νικολακόπουλος: «Όσο δεν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός, αυτό θα γίνεται…»

Χριστόγλου: «Πρέπει να το πάρει αλλιώς ο Ολυμπιακός, αν δεν αλλάξει πράγματα δεν μπορεί να κάνει πολλά»

Λουτσέσκου: «Με τόσες απουσίες, δεν ξέρω αν άλλη ομάδα θα τα είχε καταφέρει»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.