Για μια ακόμα φορά το όνομα του Μεσούτ Οζίλ «απασχολεί» τα ΜΜΕ, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους εν προκειμένω...
Ο 32χρονος μέσος της Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει εξασφαλίσει τις μισές μετοχές του πλειοψηφικού πακέτου της μεξικάνικης Νεκάξα, μαζί και με άλλους επενδυτές!

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Sportico», αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι «συμπαίκτες» του Οζίλ είναι μια εταιρεία real estate από τις ΗΠΑ και η... ηθοποιός Εύα Λονγκόρια.

Η εν λόγω κίνηση δεν έχε ολοκληρωθεί ακόμα, με την Μεξικάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ερευνά το ζήτημα για να δώσει την έγκρισή της, όπως λέει το εν λόγω δημοσίευμα.

Πάντως, η Νεκάξα θα... ήθελε να προχωρήσει το ντιλ και το γκρουπ του Οζίλ να πάρει τις μετοχές στα χέρια του, αφού φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του εγχώριου πρωταθλήματος, με 10 βαθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»