Η τελευταία έρευνα ακροαματικότητας που υλοποιήθηκε από τη Focus Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του ΣΠΟΡ FM στο αθλητικό περιεχόμενο και στην ενημέρωση του κοινού που ενδιαφέρεται για τα σπορ. Το ποσοστό του έφτασε στο 6,1% επί του πληθυσμού της Αττικής, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση κατά 0,7% συγκριτικά με την προηγούμενη μηνιαία μέτρηση (11/4/2016-22/5/2016). Μάλιστα, αυτό το +0,7% ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό ανόδου που αποτυπώθηκε στην έρευνα της Focus Bari ανάμεσα σε 32 σταθμούς και το κατέγραψαν μόνον ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Μελωδία 99,2!

Άλλωστε, μόλις 13 σταθμοί κατέγραψαν -έστω οριακή- αύξηση στο ποσοστό τους σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Επί των ακροατών, μάλιστα, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 παρουσίασε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο: το 7,2% που κατέγραψε είναι υψηλότερο κατά 0,8% συγκριτικά με το διάστημα 11/4/2016-22/5/2016. Ενδεικτικό της δυναμικής του Νο1 αθλητικού brand της χώρας είναι και το γεγονός ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 βρίσκεται στη 2η θέση των προτιμήσεων στο σύνολο του ανδρικού κοινού με 12,8%, έχοντας μπροστά του μόνο τον Real.

Το κοινό εμπιστεύεται και αγκαλιάζει μαζικά το Νο1 αθλητικό ραδιόφωνο της Ελλάδας, που σε μία πολύ δύσκολη εποχή για ταmedia έχει το σπουδαίο προνόμιο να μπορεί να τα λέει όλα για όλους και να δίνει τη δυνατότητα έκφρασης σε όλες τις απόψεις. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς κατευθυντήριες γραμμές.

Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία, η δημοσιογραφική ανεξαρτησία, η ισχυρή παρουσία στα μεγάλα γεγονότα και η αποκαλυπτική και διεισδυτική ματιά που χαρακτηρίζουν τον ΣΠΟΡ FM 94,6 επιβραβεύονται συνεχώς από τους ακροατές, τους φιλάθλους, τους οπαδούς.

Κάτι που πιστοποιείται και από την εκρηκτική άνοδο του sportfm.gr. Είπαμε, το Νο1 ελληνικό αθλητικό brand είναι εδώ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube