Στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη, παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Άρη πως έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Δεν αποκλείεται τελικά οι Θεσσαλονικείς να κάνουν το «μπαμ» με την συμφωνία τους με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την λήξη του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν δικαίωμα αγοράς κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου και αν δεν προκύψει κάποια πρόταση για τον «Άραβα», τότε ίσως να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα και ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα του Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

TAGS: Άρης