Η νυχτερινή διασκέδαση φέτος το χειμώνα, γίνεται καθαρά ανδρική υπόθεση. Με μία ευρηματική αφίσα, που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, και υλοποιήθηκε από τον φωτογράφο Κώστα Πρόφη, επισημοποιήθηκε, η συνεργασία, που θα αποτελέσει σταθμό, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη.

Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και από τις 20 Σεπτεμβρίου , υπόσχονται στο «North Live Stage», το πιο λαϊκό, κεφάτο, μοντέρνο πρόγραμμα διασκέδασης, που έχετε ζήσει μέχρι σήμερα.

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, ο μοναδικός Πάνος Καλίδης, ο ταλαντούχος Θάνος Πετρέλης και ο αγαπημένος της νεολαίας ράπερ Tus, έχουν αποδείξει με την μουσική τους πορεία, χρόνια τώρα, πώς έχουν τα «όπλα», να εκτοξεύσουν το κέφι μας στα ύψη.









Με τον Χριστόδουλο Σιγανό, να βάζει τη μουσική του «σφραγίδα» στην ολοκλήρωση παραγωγής του προγράμματος, και τον πετυχημένο επιχειρηματία Νίκο Σπυρίδωνα να στηρίζει το απόλυτο λαϊκό σχήμα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο ράπερ Tus, είναι "ετοιμοπόλεμοι" και ετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρεμιέρα τους στο «North Live Stage», που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη