Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν έχουν χάσει ποτέ με «περίπατο» και επισήμανε πως δέχτηκαν 14 πόντους από τον αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο και πως οι Ισπανίδες σούταραν με καλά ποσοστά. Θεωρεί πως αυτή η εμφάνιση δίνει δύναμη για τη συνέχεια και στάθηκε στις πολλές απουσίες που προέκυπταν με τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως, άλλωστε, και όλα τα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα μας, εκτός από την αναμέτρηση με τη Ρίγα, έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Έχουμε δείξει εντυπωσιακό πάθος, αλλά αδικούμε τον εαυτό μας. Δεν είναι δίκαιο που είμαστε χωρίς νίκη. Δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε καμία ομάδα να μας κερδίσει με 30-40 πόντους.

Όταν πάει στον πόντο κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα χάσει. Δεν θέλαμε να τρέξει η Αβενίδα, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 14 πόντους από αυτό το κομμάτι, ενώ στο δεύτερο μόλις 2. Η Αβενίδα σούταρε πολύ καλά, καλύτερα από ό,τι μας έχει συνηθίσει.

Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά περήφανος για τα κορίτσια. Αυτή η εμφάνιση θα μας δώσει δύναμη. Έχουμε την Τίκβιτς μόλις δύο μέρες μαζί μας. Στην πρώτη φάση που μπήκε, χτύπησε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα. Θα μας βοηθήσει στο μέλλον.

Για το τι έχει λείψει από τον Ολυμπιακό και δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τη νίκη, παρότι όλα τα παιχνίδι σχεδόν κρίθηκαν στο τέλος: «Είμαστε μια ομάδα με λοιπή προετοιμασία, λόγω του Παγκοσμίου. Είχαμε δουλέψει καλά, αλλά, στη συνέχεια, οι διεθνείς μας έφυγαν για το "παράθυρο" και χαθήκαμε λίγο. Δεν έχουμε παίξει ξανά σε αυτό το επίπεδο.

Επίσης, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι είχαμε εκτός της Σπυριδοπούλου, ενώ σήμερα είχαμε την Κέντρα με πυρετό δύο μέρες. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube