Σάββας Παντελίδης και Asteras Aktor συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, όπως έγινε χθες (21/05) γνωστό και επίσημα από τους Αρκάδες.

Με τον Έλληνα τεχνικό να τοποθετείται… επί του θέματος σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media, ευχαριστώντας τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και θέτοντας ως στόχο τη βελτίωση και την επιτυχία της ομάδας του.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως προπονητής του Αστέρα Aktor. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τους ποδοσφαιριστές για την καθημερινή τους προσπάθεια, καθώς και όλους όσους στηρίζουν την ομάδα σε κάθε της βήμα. Μαζί συνεχίζουμε με στόχο τη βελτίωση και την επιτυχία», ανέφερε το μήνυμα του Παντελίδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκο: «Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Λανουά παρόντα»

Λέτο: «Πήραμε μία νίκη σαν ένεση στην προσπάθειά μας»

Ισοπαλία σαν… νίκη για Πανσερραϊκό, ζορίζει η παραμονή για ΑΕΛ Novibet!

Μεντιλίμπαρ: «Η σκέψη μας δεν είναι το επόμενο Champions League, αλλά το φετινό πρωτάθλημα» - Τι είπε για Μπαρτζώκα

Πόμπο… και με τη βούλα η Κηφισιά αγκαλιάζει την παραμονή της!

Νίκολιτς: «Το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο απ' όλα όσα ακολουθούν - Από τις πιο καθοριστικές στιγμές της σεζόν»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Asteras AKTOR-Ατρόμητος - Βασικός στο πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια ο Τσιλούλης!

Μπενίτεθ: «Ο κόσμος λέει πως δεν είναι αρκετό, αλλά η πρώτη τετράδα είναι ένα επίτευγμα»

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι μη κοινοτικοί που έμειναν εκτός