Την ανάγκη για άμεση αλλαγή της νοοτροπίας των παικτών του υπογράμμισε ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα της ομάδας του στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Εμείς για μεγάλο διάστημα δεν είχαμε μυαλό. Δε δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας. Χάναμε με 3-0 και δεν είχε νευριάσει παίκτης μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα το 2020: «Ασφαλώς το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό και κάποια παιδιά που έχουν αυτή τη νοοτροπία δεν θα πρέπει να τα δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Η νοοτροπία είναι περισσότερο και λιγότερο οι δυνάμεις.

Δεν έχουμε καλή νοοτροπία. Είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο κάποια παιδιά, απλά για να βρίσκονται. Εγώ δε δέχομαι από την ομάδα μου να έχει αυτή τη νοοτροπία στο γήπεδο. Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μην "ματώσεις". Το "τώρα" πρέπει να αλλάξουμε.

Μπήκαμε στο ημίχρονο με το 3-0 και δεν ήταν εύκολο, όμως δεν μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας και είμαι εγώ ο υπεύθυνος που πρέπει να την αλλάξω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας