Τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στην Ερμιονίδα και την προσοχή που πρέπει να δείξει η Καλλιθέα προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς τόνισε ο Νίκος Παντέλης στις δηλώσεις του ενόψει του ματς.

Η επιστροφή του Τσίπρα «φουλάρει» το οπλοστάσιο του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του τρίποντου, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα του ενόψει πλέι άουτ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται και ψηλά στη βαθμολογία. Αλλά αν εμείς θέλουμε να μπούμε στα πλέι άουτ με πολλούς βαθμούς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε το παιχνίδι αυτό στην έδρα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»