Να μείνουν πιστοί στο πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας... Αυτό κατά τον Κέβιν Πάντερ είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο μπορεί αύριο να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολής.

«Πριν μπεις στο παρκέ, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε σωστά την δουλειά μας για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε στην κάμερα της Nova και συνέχισε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να βασιστεί η ομάδα του και πάλι στο pick n' roll:

«Μας ταιριάζει να παίζουμε με συνεργασίες μέσα από pick n' roll. Όταν έχεις καταφέρει να νικήσεις ένα παιχνίδι εύκολα, δεν αλλάζεις το πλάνο. Όπως σου είπα, μας βολεύει αυτό το στιλ, βρίσκουμε σουτ. Πρέπει πάντως να εκτελούμε σωστά όλα τα πλάνα».

Τέλος, σχολίασε για την μετάβαση του στο επίπεδο της Euroleague:

«Η μετάβαση είναι εύκολη για μένα. Παίζω μπάσκετ, έχω τις ίδιος ρουτίνες. Είναι όλα καλά, δεν παραπονιέμαι. Η Euroleague είναι εξαιρετική διοργάνωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»