Διαδικαστικό ζήτημα που αναμένεται να τακτοποιηθεί πιθανότατα και στη διάρκεια της ημέρας θεωρείται για την ΠΑΕ Άρης το ban, που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Όπως τονίζουν οι «κίτρινοι» δεν πρόκειται για οφειλή σε ποδοσφαιριστή, αλλά για μια εκκρεμότητα με ένα μικρό ποσό, που αφορά τεχνικά ζητήματα με τις πλατφόρμες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μόλις ενημερωθεί η πλατφόρμα μέχρι το βράδυ, το θέμα θα πάψει να υφίσταται και δεν θα υπάρχει το οποιοδήποτε ζήτημα για τον Άρη, όπως αναφέρει η ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σταματάει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι ο Βίντα»

Τσακίρης: «Είναι φοβερό οι κάρτες που βλέπουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ με τους Έλληνες διαιτητές και αυτές με τους ξένους»

Τσανάκας: «Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, θα επιστρέψει για Παναθηναϊκό ο Ελ Κααμπί»

Μεντιλίμπαρ: «Αφήσαμε πίσω όσα συνέβησαν με ΑΕΚ - Ο Αστέρας πάντα μας δυσκολεύει» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Ζέλσον

Asteras AKTOR: Με αρκετές απουσίες αλλά και Μίτροβιτς η αποστολή για Ολυμπιακό

Αιχμηρή ανακοίνωση του Παναιτωλικού κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: «Προσβολή στην ιστορία μας»

Ολυμπιακός: Sold out τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα AKTOR

Αιχμές της Κηφισιάς μέσω social media: «Αν οι κίτρινες έδιναν τίτλο, θα τον είχαμε κατακτήσει από καιρό...»

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Μαρίνου ο Πανσερραϊκός

«Ίσως και την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Σάντσες»

TAGS: Άρης