Διατεθειμένη να διεκδικήσει όσα έχει στερηθεί αδίκως δηλώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου.

Σε επαφή που είχε με εκπροσώπους του Τύπου ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συνεισφέρει λειτουργώντας ουσιαστικά μέχρι σήμερα και επιθυμία της είναι να υπάρξει συνολικά κάθαρση στο χώρο και ανταγωνισμός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: ''Όλοι όσοι κινδυνολογούσαν για πιθανό Grexit μάλλον έπεσαν από τα σύννεφα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το πιο ουσιαστικό κέρδος είναι ο καταλυτικός ρόλος των διεθνών Ομοσπονδιών. Πραγματικά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα αποτελούν σπουδαία εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ εδώ και μήνες όπως σας έχουμε πει κυνηγάει και διεκδικεί τα συμφέροντά του, τα οποία δεν είναι μόνο πρόσκαιρα. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς θα είναι συνολικά μία κάθαρση ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, που θα δίνει την δυνατότητα σε μια ομάδα που θέλει να επενδύσει πραγματικά στο ποδόσφαιρο να μπορέσει να το πράξει. Φυσικά, όσα μας έχουν στερηθεί μέχρι στιγμής και αποδειχθεί αδίκως μας στερήθηκαν θα τα διεκδικήσουμε''.

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ: "Δεν σταματούν ποτέ οι κινήσεις, είτε είναι προετοιμασίας, είτε εκτέλεσης των αποφάσεων. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει μία συνολική θεώρηση των πραγμάτων και να αξιολογούνται σωστά. Υπάρχει ένας Υφυπουργός που έχει ελάχιστη στήριξη από την κοινή γνώμη, είτε από τα μίντια, είτε από τους φιλάθλους. Βρήκε απέναντί του και ομάδες. Τελικά, όμως, η δική του πρακτική έκανε την UEFA να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει κάποια στιγμή η αθλητική δικαιοσύνη να σταματήσει να λειτουργεί σαν να κατέβηκε από τον πλανήτη Κρόνο. Το πόσο γρήγορα ο Ινφαντίνο προέβλεψε τι θα γίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αθλητική δικαιοσύνη τιμωρεί μόνο τις ομάδες που καταγγέλλουν το σύστημα. Δεν έχει ασχοληθεί με όλα όσα συμβαίνουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ούτε αθωωτική απόφαση μπορεί να βγάλει, ούτε επιβαρυντική. Γιατί στην πρώτη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνη, ενώ αν βγάλει επιβαρυντική θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Δεν είναι χαζοί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, αλλά προφανώς τους παριστάνουν".

Για τη θέση και τη στάση του ΠΑΟΚ: "Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε λύση, απλώς, έχουμε φτάσει σε αρχή της λύσης. Είμαι μπροστά στο πραγματικό διακύβευμα που θα είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καμία άλλη δικαίωση, το να επιχαίρεται κάποιος ότι συνέβαλε με κινήσεις του, δεν θα είναι μεγαλύτερη. Εμείς θεωρώ ότι λειτουργήσαμε ουσιαστικά".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.