Η αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να πλησιάζει. Σύμφωνα με την «Equipe», ο Σουηδός επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο εδώ και τρεις εβδομάδες για να παίξει στους Λος Άντζελες Galaxy του MLS.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την απόφαση του Σουηδού: «Αν ο Ζλάταν θέλει ένα καλύτερο μέλλον σε μια άλλη χώρα, τότε εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε εύκολες συνθήκες για να μην συναντήσει καμία δυσκολία».

Ο διεθνής στράικερ, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες, δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιμέλεια: Μαριάνθη Παπαδόγγονα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον νέο της αθλητικό διευθυντή

Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πλήρως τον Κάρικ

Κινούνται νομικά οι ομάδες της Premier και πιέζουν για τιμωρία της Σίτι!

Έκαναν… υπολογισμούς για να κυνηγήσουν τις αποζημιώσεις οι αντίπαλοι της Σίτι!

Απ’ τον Σερ Άλεξ, μέχρι τον… Ρότζερς και τον Μουρίνιο: Ποιοι θα έπαιρναν τα πρωταθλήματα της Σίτι αν της αφαιρούνταν!

Ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ για τη Σίτι: Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει!

Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον τρόπο να μειώσει το χρέος του 1 δισ. με… αναμνηστικά από το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ»!

Premier League: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Κωστούλας!

Ρόμπερτσον για τη σεζόν μετά τον θανάτο του Ζότα: «Ήταν φρικτό, στη Λίβερπουλ τότε δεν μας ενδιέφερε το ποδόσφαιρο»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Έβδομη σερί χρονιά με ζημιές – Πουλά κομμάτια χλοοτάπητα του «Ολντ Τράφορντ» για 125 λίρες